martes, 25 de noviembre de 2014

Els habitants de Cornellà hem de poder exercir el nostre dret a la formació i culturització sense haver de sortir de la nostra ciutat. També hem de poder gaudir de l’oci sense haver-nos de desplaçar necessàriament a Barcelona.

Si tens idees per millor l’oferta educativa, formativa, cultural, esportiva i d’oci, no dubtis en participar en aquest fil i exposar la teva idea:

5 comentarios:

  1. La educación en una tercera lengua es cada vez más necesaria, se deberían promover iniciativas municipales en coordinación con los centros educativos, AMPAS, asociaciones deportivas y culturales , donde la lengua comunicativa fuera esa tercera lengua.

    ResponderEliminar
  2. Vull un Cornellà on l'igualtat d'oportunitats sigui un dels princpals eixos dels nostres polítics!.Un Cornellà que camini vers que canvïi la societat actual, on l'educació es innovadora i s'amiralla en païssos que han entés que en canvi começa en els nostres nens i joves per poder lluitar contra l'atur. Vull un Cornellà plé de Cultura........vull un Cornellà on els nostres polítics ens ajudin de veritat i plantin cara en aquest sistema actual....vull que tinguem valor per dir no! Aqui no es desnona a ningú, ja heu fet molt amb l'oficina d'intermediació, però no es suficient! Vull més, vull que defenseu als vostres ciutadans i si fa falta a la Justicia! Endevant

    ResponderEliminar
  3. Quiero no tener que salir de mi ciudad para poder ver una buena obra de teatro, una buena exposición o un buen concierto. La oferta actual hay que reconocer que es buena pero encuentro que no se adapta lo suficiente a las necesidades de los más jóvenes: se centra mucho en la infancia y en adultos "no-jóvenes".

    También me gustaría poder acceder a información sobre la historia de Cornellà (más allá a lo que hay en la página web del Ayuntamiento que es a todas luces insuficiente). Podría crearse un museo de la ciudad o un museo virtual con fotos, explicaciones y promoción de las diversas rutas que se dan o se podrían dar para explicar la historia de nuestra ciudad (como la ruta de la lucha obrera).

    Saludos y felicidades por esta iniciativa participativa.

    ResponderEliminar
  4. Necessitem una ciutat amb més impuls en la seva història. Caldria reforçar els contextos històrics de la ciutat, sobretot el gran creixement que pateix amb la creació dels poligons industrials. Caldria remarcar aquests espais, com també la importància d'altres edificis o espais emblemàtics de la ciutat.

    Molta gent jove (de la meva generació), no coneixen gaire de la historia de la ciutat i és una pena que no es pugui tenir més a l'abast aquestes fites històriques de la nostra ciutat.

    ResponderEliminar
  5. David Díaz Gracia15 de abril de 2015, 8:43

    A més, Cornellà necessita un impuls en el foment de la creativitat i per això, caldria habilitar nous espais per a la creació artística i creativa. Espais (ja siguin a l'aire lliure o a cobert), on poder treballar i expressar lliurement tot l'art i tota la creativitat que a la ciutat està amagada. Estic fart de veure parets tacades de grafittis que es perden, per que no hi ha un espai ben habilitat on poder dedicar-ne el seu temps i preservar-ho.

    ResponderEliminar